Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
14 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
Tu Urmezi! Sezonul 1 Episodul 7 din 9 Octombrie 2022
of

Tu Urmezi! Sezonul 1 Episodul 7 din 9 Octombrie 2022

Tu Urmezi:  Urmareste aici pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi!” prezenntata de Dan Negru din data de 9 octombrie 2022 online.

”Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, va avea premiera in septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal D! Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul, după ce quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate.

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi” prezenntata de Dan Negru din data de 9 octombrie 2022 online.

Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă.
“ După gimnastica minţii de la , ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii ”, a spus Dan Negru.

Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând pagina https://casting.kanald.ro .
Nu pierdeţi, din septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta magică a Regelui enterteinmentului românesc, Dan Negru. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea “Tu Urmezi” prezenntata de Dan Negru din data de 9 octombrie 2022 online.

Lasă un răspuns