Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
96 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
Te Cunosc De Undeva – Sezonul 18 Episodul 11 din 19 Noiembrie 2022
of

Te Cunosc De Undeva – Sezonul 18 Episodul 11 din 19 Noiembrie 2022

te cunosc de undeva sezonul 18 online antena 1 reluare integral

Urmareste mai jos aici pe site Te Cunosc De Undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022 online.

Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine din septembrie cu cel de-al 18-lea sezon, la Antena. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00. Opt perechi de concurenți sunt gata să treacă prin transformări incredibile.

Transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena, ce va debuta sâmbătă, de la 20.00, la Antena, aduce pe scenă o nouă serie de artişti, dar şi o premieră absolută: fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022 online

„Pentru că este un sezon aniversar, am hotărât să introducem un bonus. Este vorba de 100 de puncte, bonus ce va aduce schimbări de clasament spectaculoase şi poate chiar schimba soarta întregului concurs!”, a declarat Alina Puşcaş, în vreme ce Pepe a completat: „Atenţie însă, bonusul poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului. Juraţii vor avea un moment de gândire, la finalul fiecărei gale, iar apoi vor decide dacă dau sau nu bonusul de 100 de puncte.

Juraţii pot acorda acest bonus cuplului despre care ei consideră că a reuşit o transformare de zile mari!”. Dacă va reuşi vreun cuplu să prindă bonusul încă de la premiera show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind transforming show-ul de la Antena sâmbătă, de la ora 20.00.

9 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul şi dornici de distracţie, vor intra în jocul transformărilor la Antena, în fiecare sâmbătă seara, de la 20.00, la Antena. Urmareste mai jos aici pe site emisiunea te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 din 19 noiembrie 2022 online.

Te cunosc de undeva sezonul 18 episodul 11 reluare 19 noiembrie 2022, mai jos

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena „Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera in septembrie, de la 20:00, la Antena. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a ajuns deja la majorat, aşa că se anunţă a fi unul cu provocări, transformări şi surprize majore.

Lasă un răspuns