Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
36 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
Sunt Celebru, Scoate-ma De Aici! – Sezonul 2 Episodul 21 din 8 Noiembrie 2022
of

Sunt Celebru, Scoate-ma De Aici! – Sezonul 2 Episodul 21 din 8 Noiembrie 2022

sunt celebru scoate ma de aici sezonul 2 online pro tv

Urmareste aici mai jos emisiunea sunt celebru scoate-ma de aici sezonul 2 episodul 21 din 8 noiembrie 2022 online. Episodul complet.

Surpriză pentru telespectatori! Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la PRO TV cu sezonul 2, la 7 ani de la difuzarea primului sezon. Cătălin Moroșanu a fost câștigătorul concursului în anul 2015.

Sunt Celebru, Scoate-ma De Aici! sezonul 2 episodul 21 din 8 noiembrie 2022 online

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului care a făcut istorie: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

S-a aflat cine sunt concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. 12 celebrități intră în jungla din Republica Dominicană. Lidia Buble, Cornel Palade și Giani Kiriță sunt printre vedetele care au acceptat provocarea. Urmareste aici mai jos emisiunea sunt celebru scoate-ma de aici sezonul 2 episodul 21 din 8 noiembrie 2022 online

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de rege sau regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Sunt Celebru, Scoate-ma De Aici! sezonul 2 episodul 21 reluare online din 8 noiembrie 2022, integral mai jos

„«Sunt celebru, scoate-mă de aici» este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. Cine sunt cei care vor accepta să-și înfrunte fricile în cel mai așteptat show al toamnei vom afla în curând.

Adela Popescu și Cabral fac echipă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Republica Dominicană. „Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Urmareste aici mai jos emisiunea sunt celebru scoate-ma de aici sezonul 2 episodul 21 din 8 noiembrie 2022 online.

Lasă un răspuns