Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
42 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
PRO ARENA HD
of

PRO ARENA HD

Pro Arena (fost TV Sport și Pro x) este un canal de televiziune privat din România, lansat pe 27 iulie 2003 și dedicat publicului masculin, inițial difuzând numai programe și transmisiuni sportive. Propietarul acestuia este PRO TV SRL, companie ce face parte din Central Europan Media Enterprises. În martie 2007, după ce postul cu profil sportiv TV Sport a intrat în portofoliul PRO TV SA, acesta a fost transformat în Sport.ro. În aprilie a fost relansat site-ul sport.ro, iar la data de 1 iunie 2007 postul de televiziune Sport.ro a fost relansat.
Rivalul canalului Sport.ro a fost (până în 2010) Telesport, încă un canal dedicat sporturilor deținut de Realitatea Media.
În anul 2007, Sport.ro a avut o cifră de afaceri de 4,1 milioane de lei și o pierdere netă de 0,77 milioane lei.
Conform Pagina de media, în perioada martie – aprilie 2011, Sport.ro a obținut o medie de audiență de 0,3% – 0,4% în mediul urban, cu 35-40.000 de telespectatori pe zi.
Sport.ro în luna iunie 2015, a obținut o medie de audiență de 0,2% în mediul urban, cu 15.000 de persoane de telespectatori pe zi.
PRO X are un reach de aproape 64% din populația de 21.5 milioane de locuitori ai României și o grilă de programe ce conține evenimente sportive interne și internaționale.
PRO X se adresează publicului masculin din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani și are o grilă de programe care combină știri, emisiuni sportive, entertainment și competiții sportive din țară și din lume.
La 30 ianuarie 2017 Sport.ro a devenit post pentru bărbați aducând și seriale.

Lasă un răspuns