Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
15 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
Jocul Cuvintelor cu Dan Negru Sezonul 2 Episodul 7 Din 14 Septembrie 2022
of

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru Sezonul 2 Episodul 7 Din 14 Septembrie 2022

Jocul Cuvintelor cu Dan Negru Sezonul:   După ce a cucerit publicul din România înregistrând audienţe record şi demonstrând apetitul românilor pentru concursurile de cultură generală, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregăteşte să revină mâine seară, de la 22:30, în casele milioanelor de telespectatori.
Cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii, prezentat de Dan Negru, a atras rapid atenţia celor din faţa micilor ecrane încă de la lansare, cu exerciţii de vocabular si de perspicacitate, pentru întreaga familie.

Emisiunea realizată de o echipă de profesionişti dedicaţi misiunii lor de a aduce publicului entertainment de calitate a impus pe piaţă un adevărat fenomen media. Primul sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a poziţionat Kanal pe primul loc pe targetul All Urban, cu 32 din cele 51 de editii difuzate, iar la nivel Naţional, statia s-a plasat pe primul loc cu 28 de ediţii din totalul de difuzari. Peste 8 milioane de telespectatori (8.683.000) au vizionat cel puţin un minut una dintre cele 51 de ediţii difuzate. Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 7 din 14 septembrie 2022 online.

Cum a stat primul sezon în audienţe?

Potrivit datelor furnizate de Kanal, primul sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a poziţionat postul turcesc pe primul loc pe targetul All Urban, cu 32 din cele 51 de ediţii difuzate, iar la nivel Naţional, staţia s-a plasat pe primul loc cu 28 de ediţii din totalul de difuzări. Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 7 din 14 septembrie 2022 online.

“Are aproape 2 kg, peste 1.000 de pagini şi peste 67.000 de definiţii. Noi am folosit până acum doar 4.163. Jocul abia începe!”, spune amfitrionul emisiunii făcând referire la DEX, cartea de căpătâi şi reperul în jurul caruia s-a construit cel mai simplu de înţeles şi atractiv quiz: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

După ce a făcut fericiţi 55 de câştigatori cu premii de peste 340.000 de lei şi a impus gimnastica minţii ca sport preferat al românilor, emisiunea cu şi despre cuvinte se pregăteşte să exerseze minţile celor din faţa micilor ecrane cu un nou sezon începând de mâine seară. Nu pierdeţi cel mai atractiv antrenament pentru întreaga familie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal! Urmareste aici mai jos pe site emisiunea jocul cuvintelor cu Dan Negru sezonul 2 episodul 7 din 14 septembrie 2022 online.

Lasă un răspuns