sâmbătă , aprilie 1 2023

iUmor – Sezonul 13 Episodul 3 din 16 Septembrie 2022

iUmor:  Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură începerea noului sezon al emisiunii difuzate pe Antena. Șerban Copoț și Dan Badea, gazdele show-ului, au susținut că fanii de acasă se vor bucura de cel mai bun sezon de până acum. Iată când începe emisiunea și ce schimbări au loc!

Noul sezon al celebrului show de la Antena revine pe micile ecrane din toamnă. Gazdele emisiunii anunță că telespectatorii vor avea parte multe momente foarte amuzante, dar și de schimbări importante. Așa cum au fost obișnuiți din sezonul anterior, la masa juraților, se va alătura câte o vedetă din România, de la oameni de televiziune, la actrițe și persoane de radio. Se pare că noul sezon va fi unul plin de surprize, căci sunt invitate dintre cele mai importante celebrități din România. Încă de la debut, emisiunea a cunoscut un succes fenomenal. Pe canalul de Youtube, nu mai puțin de 2,5 milioane de abonați urmăresc momentele fabuloase de roast și comedie. Urmareste emisiunea iumor sezonul 13 episodul 3 din 16 septembrie 2022 online.

Cel de-al treisprezecelea sezon ”iUmor” va debuta pe 9 septembrie. Premiera va putea fi vizionată în porție dublă, vineri, de la 20,30 şi duminică, de la 20,00, la Antena. Gazdele emisiunii au făcut și primele declarații despre noul sezon.

„«iUmor», sezonul 13, este pe cale să producă cea mai mare surpriză! Pe lângă numerele spectaculos de comice de pe scenă, avem în juriu niște oameni de care, cu siguranță, v-a fost dor să îi vedeți în situații comice. Sezonul 13 e cu bucurie, veselie, exact ce-ți trebuie când ieși din pandemie”, a dezvăluit Șerban Copoț. Urmareste emisiunea iumor sezonul 13 episodul 3 din 16 septembrie 2022 online.

Așa cum s-a întâmplat și în sezonul anterior, pe lângă cei trei jurați deja existenți, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor mai apărea și alte personalități din țara noastră. Astfel, în fiecare ediție a emisiunii, o persoană de televiziune, un artist sau o actriță vor păși în platou și vor juriza momentele puse în scenă de concurenți.

Mai mult decât atât, jurații nu vor ști despre cine este vorba. Abia în momentul în care va începe emisiunea vor descoperi și ei cine li se alătură.
Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up pentru „DA şi „Thumbs Down pentru „NU, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, concurentul trece în etapa următoare. Urmareste emisiunea iumor sezonul 13 episodul 3 din 16 septembrie 2022 online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *