Emisiuni Tv | Filme si seriale online subtitrate

Toggle light
Comments
12 Views
Report
Favorite
If current server doesn't work please try other servers below.
Server
Premium
Server
2embed
Server
Vidsrc
Chefi La Cutite Sezonul 10 Episodul 14 din 3 Octombrie 2022
of

Chefi La Cutite Sezonul 10 Episodul 14 din 3 Octombrie 2022

Chefi La Cutite Sezonul:  Urmareste aici mai jos emisiunea chefi la cutite sezonul 10 episodul 14 online din 3 octombrie 2022.

Show-ul culinar care a făcut istorie în România, înregistrând recorduri de audiență, revine din seara aceasta la Antena 1! Sezonul 10 Chefi la cuțite începe la Antena 1 cu o premieră maraton în 4 ediții consecutive: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri in septembrie, de la ora 20:30.

Este un sezon în care ambițiile celor trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, sunt mai mari ca oricând, fiind vorba de întrecerea care marchează 10 ani de când alcătuiesc trio-ul de senzație al gastronomiei românești. Iar lupta pentru prima amuletă a sezonului dovedește asta din plin: jurații și-au pregătit cuțitele și mai ascuțite și intră în arena culinară cu strategii noi.

Dacă lupta pentru amuletă le pune nervii la încercare celor trei Chefi, audițiile pe nevăzute le oferă surprize pe bandă rulantă încă de la început: de la farfurii spectaculoase la povești impresionante ale concurenților și de la combinații neașteptate de condimente și gusturi la invitați faimoși. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea chefi la cutite sezonul 10 episodul 14 online din 3 octombrie 2022 reluare.

Una dintre farfuriile jurizate în prima ediție poartă o semnătură celebră: Jean de la Craiova a acceptat provocarea de-a le găti Chefilor după doar câteva ore de… exerciții în bucătărie.

Sezonul 10 al celei mai urmărite întreceri gastronomice din România va dezvălui o rețetă aniversară Chefi la cuțite îmbogățită cu noi ingrediente. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuțițe.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea chefi la cutite sezonul 10 episodul 14 online din 3 octombrie 2022 reluare.

Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea chefi la cutite sezonul 10 episodul 14 online din 3 octombrie 2022 reluare

Lasă un răspuns